skip to Main Content

Stagiaire: Jildou Jansen

Hallo, ik ben Jildou Jansen en ben 19 jaar. Ik woon samen met mijn ouders en broertje in Sexbierum, hier ben ik ook opgegroeid. Ik ben momenteel bezig met de opleiding Social Work op de NHL Stenden in Leeuwarden. Hiervoor heb ik de havo gedaan op de Anna Maria van Schurman in Franeker. Ik kom 1 keer in de week op donderdag middag bij jullie stage lopen. Ik zal jullie gezelschap houden tot eind juni.

Ik vind het leuk om in mijn vrije tijd sportief bezig te zijn. Ik voetbal bij de voetbalvereniging in Sexbierum bij de dames. Ik vind het ook erg leuk om met mijn vriendinnen af te spreken. Door de week ben ik aan het werk bij de supermarkt Coop in Sexbierum. In het weekend ben ik meestal bij mijn vriend in Oosterzee.

Ik hoop bij Gerbranda State veel te leren en een leuke tijd met jullie te hebben.

Jildou

Back To Top