skip to Main Content

Welke activiteiten kun je bij ons doen?

Is het nu alweer koffietijd?

Het seizoen bepaalt welke activiteiten we kunnen doen op de boerderij. In de zomer doe je andere dingen dan in de winter. In het warme zonnetje plukken we lekkere aardbeien en op een koude winterdag worden we warm van het snoeien en zagen. Er zijn veel dingen te doen en natuurlijk past niet alles bij je. We kijken samen; wat vind je leuk en waar kun je wat leren.

In de tuin en de kas

Voor aan de boerderij liggen een grote moestuin en een mooie glazen kas. Daar kweken we groente en planten. Je kunt een eigen stukje tuin krijgen als je dat leuk vindt.

Met de dieren

Er zijn kippen, geiten, paarden en varkens. Ze willen allemaal graag een schone stal en lekker eten! In de winter worden de lammeren geboren, die geven we warme melk uit een flesje.

Onderhoud

Op een boerderij moet alles netjes gehouden worden. Dat betekent; snoeien en zagen, schilderen, vegen, repareren.

Kantine

Werken is belangrijk, maar elkaar ontmoeten en genieten ook! We zorgen goed voor alle harde werkers; we maken koffie met iets lekkers erbij. We vieren de jaarfeesten en maken dan taarten, brood en soep. We organiseren uitjes en zetten berichtjes op de nieuwspagina of op Facebook.

Winkel

In de winkel verkopen we onder andere groente van de boerderij en van onze buren. Ook kaas, onze eigen gemaakte jams en de eieren van onze kippen staan in de winkel. Deze is geopend op woensdag- en donderdagmiddag. Als je het leuk vindt kun je meehelpen met het bedienen van de klanten.

Back To Top