skip to Main Content

Wie zijn de begeleiders?

Jullie laten me los, maar houden me altijd vast als ik dat nodig heb

Wij vinden het belangrijk dat je hier een vertrouwde plek hebt. Daarom werken we met een klein team van begeleiders en heb jij ook je vaste begeleider.

De boerderij is van geitenboer Sander Koster en zorgboerin Marjolein Koster.

Marjolein regelt alles van de zorg. Als je voor de eerste keer langskomt spreek je haar ook. Zij bekijkt samen met jou en je begeleiders of dit een goede werkplek voor je is. Ook begeleidt ze in het werk, met de geiten of in de tuin en houdt ze altijd een oogje in het zeil als zorgboerin.

Cathinke Fritsma – Andela is een ervaren Gerbranda State begeleider. Ze kan je helpen met al je klusjes en regelt ook de speciale activiteiten zoals naar de paarden gaan en feestjes vieren. Ze werkt op maandag en donderdag.

Kim Verheugd is begeleider in het geitenteam. Ze kan je alles leren over het verzorgen van geiten. Kim regelt ook een deel van het kantoorwerk en volgt momenteel de opleiding SPH. Ze werkt van di t/m donderdag.

Anna Hagemann is onze nieuwste aanwinst en staat als ex schipper zeer stevig op haar benen. Ze is een echte aanpakker en kan je helpen met de dieren, in de tuin of met het bakken van taarten. Zij werkt op maandag en vrijdag.

Rick Blikman weet bijna alles van bos en groen en helpt je bij het snoeien, zagen en hakken. Ook doet hij graag een technische klus en kan hij ook jouw hulp altijd goed gebruiken. Hij werkt van dinsdag t/m donderdag.

Verder zijn er op de boerderij vrijwilligers en stagiaires. Zo is er bijvoorbeeld Kees die goed kan timmeren en klussen. En Monique, die op vrijdag de siertuin weer netjes maakt. Ook zijn er vrijwilligers die je van huis halen en brengen, en/of schoonmaken, zoals: Atty, Ton, Sijbe Wop en Simon. Dankzij hun hulp krijgen we veel meer voor elkaar!

Back To Top