skip to Main Content

Wie zijn de begeleiders?

Jullie laten me los, maar houden me altijd vast als ik dat nodig heb

Wij vinden het belangrijk dat je hier een vertrouwde plek hebt. Daarom werken we met een klein team van begeleiders en heb jij ook je vaste begeleider.

De boerderij is van geitenboer Sander Koster en zorgboerin Marjolein Koster.

Marjolein regelt alles van de zorg. Als je voor de eerste keer langskomt spreek je haar ook. Zij bekijkt samen met jou en je begeleiders of dit een goede werkplek voor je is. Ze zorgt dat alle papieren in orde zijn en dat de Zorgboerderij voldoet aan alle regels. Ze zit dus (te) vaak in kantoor. Je kunt haar bellen of mailen.

Simon Zijlstra is de teamleider. Hij woont ook op de boerderij en werkt elke dag. Hij begeleidt de deelnemers die werken in het onderhoud en met de dieren. Ook regelt hij het vervoer door vrijwilligers naar de boerderij. Hij begeleidt ook de stagiaires. Als er iets is, je bent ziek, of je wilt iets kwijt, dan kun je altijd bij hem terecht. Je kunt hem bellen, mailen en ook whats-appen; contact.

Cathinke Fritsma – Andela is een ervaren Gerbranda State begeleider. Ze kan je helpen met al je klusjes en regelt ook de speciale activiteiten zoals naar de paarden gaan en feestjes vieren. Daarnaast helpt ze Marjolein met het kantoorwerk.

Kim Verheugd is begeleider in het geitenteam. Ze kan je alles leren over het verzorgen van geiten. Ze werkt de hele week.

Dit is ons vaste team. We werken niet met invallers (behalve in de zomervakantie, maar dat zijn altijd bekenden). Je komt hier dus altijd dezelfde begeleiders tegen.

Vaak zijn er op de boerderij vrijwilligers en stagiaires. Zo is er bijvoorbeeld Kees die goed kan timmeren en klussen. En Monique, die op vrijdag de siertuin weer netjes maakt. Ook zijn er vrijwilligers die je van huis halen en brengen, zoals Atty. Dankzij hun hulp krijgen we veel meer voor elkaar!

Back To Top