skip to Main Content

Wie zijn de begeleiders?

Jullie laten me los, maar houden me altijd vast als ik dat nodig heb

Wij vinden het belangrijk dat je hier een vertrouwde plek hebt. Daarom werken we met een klein team van begeleiders en heb jij ook je vaste begeleider.

De boerderij is van geitenboer Sander Koster en zorgboerin Marjolein Koster.

Marjolein regelt alles van de zorg. Als je voor de eerste keer langskomt spreek je haar ook. Zij bekijkt samen met jou en je begeleiders of dit een goede werkplek voor je is.

Ook begeleidt ze in het werk, met de geiten of in de tuin.

 

Cathinke Fritsma – Andela is een ervaren Gerbranda State begeleider. Ze kan je helpen met al je klusjes en regelt ook de speciale activiteiten zoals naar de paarden gaan en feestjes vieren.

Kim Verheugd is begeleider in het geitenteam. Ze kan je alles leren over het verzorgen van geiten. Ze werkt dinsdag t/m donderdag.

Kim regelt ook een deel van het kantoorwerk en volgt momenteel de opleiding SPH.

Nelleke Bos is onze stagiaire MBO specifieke doelgroepen. Ze is een ervaren kracht ondertussen en ondersteunt ons op de maandag en dinsdag. Nelleke is een expert in het bakken van taarten!

Dit is ons vaste team. We werken niet met invallers (behalve in de zomervakantie, maar dat zijn altijd bekenden). Je komt hier dus altijd dezelfde begeleiders tegen.

Als er iets is, je bent ziek, of je wilt iets kwijt; bellen/sms/mail/whatsapp; contact.

Vaak zijn er op de boerderij vrijwilligers en stagiaires. Zo is er bijvoorbeeld Kees die goed kan timmeren en klussen. En Monique, die op vrijdag de siertuin weer netjes maakt. Ook zijn er vrijwilligers die je van huis halen en brengen, zoals Atty. Dankzij hun hulp krijgen we veel meer voor elkaar!

Back To Top