skip to Main Content
menu

Wie zijn de begeleiders?

Jullie laten me los, maar houden me altijd vast als ik dat nodig heb

Wij vinden het belangrijk dat je hier een vertrouwde plek hebt. Daarom werken we met een klein team van begeleiders en heb jij ook je vaste begeleider.

De boerderij is van geitenboer Sander Koster en zorgboerin Marjolein Koster.

Marjolein regelt alles van de zorg. Als je voor de eerste keer langskomt spreek je haar ook. Zij bekijkt samen met jou en je begeleiders of dit een goede werkplek voor je is. Ze zorgt dat alle papieren in orde zijn en dat de Zorgboerderij voldoet aan alle regels. Ze zit dus (te) vaak in kantoor. Je kunt haar bellen of mailen.

Simon Zijlstra is de teamleider. Hij woont ook op de boerderij en werkt elke dag. Hij begeleidt de deelnemers die werken in het onderhoud en met de dieren. Ook regelt hij het vervoer door vrijwilligers naar de boerderij. Hij begeleidt ook de stagiaires. Als er iets is, je bent ziek, of je wilt iets kwijt, dan kun je altijd bij hem terecht. Je kunt hem bellen, mailen en ook whats-appen; contact.

Cathinke Fritsma – Andela is begeleider. Ze werkt veel i de winkel en regelt bijvoorbeeld met jou de bestellingen en de administratie. Zij kan ook je vaste begeleider zijn. Cathinke doet ook de activiteiten met de paarden. Daarnaast helpt ze Marjolein met het kantoorwerk.

Merijn Jansen is begeleider. Hij werkt vooral in de winkel en de kantine. Merijn kan goed bakken en koken. Dat, en andere dingen, kun je van hem leren. Als hij je vaste begeleider is komt hij ook bij je evaluatiegesprekken.

Dit is ons vaste team. We werken niet met invallers (behalve in de zomervakantie, maar dat zijn altijd bekenden). Je komt hier dus altijd dezelfde begeleiders tegen.

Vaak zijn er op de boerderij vrijwilligers en stagiaires. Zo is er bijvoorbeeld Meindert die heel goed kan timmeren. En Jozien, die vaak onze hulp nodig heeft op de tuin en jou helpt als je een eigen tuintje hebt. Ook zijn er vrijwilligers die je van huis halen en brengen, zoals Atty. Dankzij hun hulp krijgen we veel meer voor elkaar!

Back To Top