skip to Main Content

Vanaf 1 november gaan wij ook op vrijdag open! Dan is er weer plaats voor nieuwe deelnemers. Heb je interesse? Bel even met Rick: 06 51 69 25 11.

Wie zijn de begeleiders?

Jullie laten me los, maar houden me altijd vast als ik dat nodig heb

Wij vinden het belangrijk dat je hier een vertrouwde plek hebt. Daarom werken we met een klein team van begeleiders en heb jij ook je vaste begeleider.

De boerderij is van geitenboer Sander Koster en zorgboerin Marjolein Koster.

Kim Verheugd is begeleider in het geitenteam. Ze kan je alles leren over het verzorgen van geiten. Ook weet ze veel van groentes en vooral…hoe je daar lekkere dingen mee maakt!

Kim volgt momenteel de opleiding Service, Zorg en Welzijn. Ze werkt van dinsdag t/m donderdag.

Rick Blikman weet bijna alles van bos en groen en helpt je bij het snoeien, zagen en hakken. Ook doet hij graag een technische klus en kan hij ook jouw hulp altijd goed gebruiken.

Rick is er ook als je komt kennismaken en hij doet je intake. Hij is het aanspreekpunt voor je ouders of begeleiders.

Hij werkt van maandag t/m donderdag.

Marjolein regelt op de achtergrond het kantoorwerk. Ook begeleidt ze soms in het werk, met de geiten of in de tuin en houdt ze altijd een oogje in het zeil als zorgboerin.

Verder zijn er op de boerderij vrijwilligers en stagiaires. Er zijn vrijwilligers die je van huis halen en brengen, en/of schoonmaken, zoals: Martin, Atty, Ton, Sijbe Wop en Simon. Dankzij hun hulp krijgen we veel meer voor elkaar!

Back To Top